Arkadaşlar parça fiyatalrı , bakım fiyatları gibi bilgileri burada talep edebiliriz. Böylece topik kirliliğnin önüne geçmiş oluruz. Hemde fiyat listesini normal mesajlarla doldurmamış oluruz.
Arkadaşlar parça fiyatalrı , bakım fiyatları gibi bilgileri burada talep edebiliriz. Böylece topik kirliliğnin önüne geçmiş oluruz. Hemde fiyat listesini normal mesajlarla doldurmamış oluruz.
1993 Favorit L ---- 55 LL 079 --- Filinta551999 Felicia GLX ---- 55 BT 334 ---- EVLAT
Birisi oy peşinde , öteki rant işinde, kıyamet değilse bile bişey kopmalı, BiR ŞeY YapMaLı !!!
İsMi BiLiNmEz BiR YeRLeRe YoLCuyUm , DikEnSiZ GÜL oLMaKtAnSa KARDELEN oLuRuM !!!
Başlığı değerlendirelim o zamanEn son egzoz muayenesi yaptıranlar ne kadara hallettiler? Geçenlerde gittim kapalıydı, bakanlıktan yazı bekleniyormuş... Bir de araba 10 yaşını doldurduktan sonra her sene yapılıyor heralde?
Hocam ben yaptırdım. Araba emanette düğün var tanışın. Ruhsata bakarım gelince , 20 ytl altı olması lazım. Her sene yapılıyor. Sanırım olmayan araçları ceza kesip bağlıyorlarmış .
1993 Favorit L ---- 55 LL 079 --- Filinta551999 Felicia GLX ---- 55 BT 334 ---- EVLAT
Birisi oy peşinde , öteki rant işinde, kıyamet değilse bile bişey kopmalı, BiR ŞeY YapMaLı !!!
İsMi BiLiNmEz BiR YeRLeRe YoLCuyUm , DikEnSiZ GÜL oLMaKtAnSa KARDELEN oLuRuM !!!
bende 17 ytl ye yaptırdım diye hatırlıyorum. ankarada kurtuluştaki bp nin önünde duran arkadaşa. 31.08.2006 tarihinde.
Bende o fiyattı sanırım. yeni yıl zammı gelmiş olabilir en fazla 25 olmuştur.
Tamam, teşekkürler korktuğum kadar çok değilmişİşin ucunda her sene yaptırmak var
![]()
egzost tamamını değiştirdim (iki susturucu ve askılar) adanada 75 ytl. tuttu
94 model favorit.
Uygunmuş bende 140 verdim 3 ay once falan.
Arkadaslar Ben Arka Stoplarin Camlarini Fİyatini Soracagim Bİlen Var Mi(sİlver Lİne Yda Black Lİne Olanlar Kirmizi Sİyah Olan Hanİ)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)