+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bilya sesi

bilya sesi

selam arkadaşlar benim favoda özellikle soğuk havalarda arabayı çalıştırınca şırıl şırıl bilya sesi geliyor debriyaja basınca ve ısınınca düzeliyor.tamirciye gittim debbriyaj bilyasından dediler.komple baskı balata değiştirdim.fakat aynı ses yine var neden yapar bunu.başına gelen veya bilen varmı arkadaşlar.....

Delioğlan zindan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gaz pedalının döşemeye yapıştığı yerden..
    egzantrik zinciri sesi olaiblir mi?gaza hafifçe dokunun 2000 devire yakın.çekin bi anda gazdan zincir sesi yapacak mı bir bakın
    [O&D Furious Rally Team]

egzantrik zinciri değilde ustanın dediği gibi debriyaj bilyası o sanzımanın içinde onu değiştirmen için sanzımanı indirmeniz lazım.zararı olmaz ama o şekilde kullanabilirsin.
    Gün Olur Dewran Döner,Adımıza Türküler Söylenir Bu Şehirde...!

fakat debriyaj bilyasıda değişti....

eksantrik zinciri olsa devamlı yapmaz mı..? motor ısınınca yapmıyor.arasıra yapıyor oda sabahları....

ClubSkoda Üyesi firarim19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim zararı yok aynı ses bende 7 yıldır var, boşa masraf yaptırmıs ustan sana neyse baskı balatan yenılenmıs olmuş. Dediğim gibi zararı yok cok da değil zaten. Ben de sormustum o sesi ustam normaldır bırsey olmaz demişti.
    1993 Favorit L ---- 55 LL 079 --- Filinta55
    1999 Felicia GLX ---- 55 BT 334 ---- EVLAT

Birisi oy peşinde , öteki rant işinde, kıyamet değilse bile bişey kopmalı, BiR ŞeY YapMaLı !!!

İsMi BiLiNmEz BiR YeRLeRe YoLCuyUm , DikEnSiZ GÜL oLMaKtAnSa KARDELEN oLuRuM !!!

egzantirik sesi arabanın dizelmiş gibi çalışma sesi yapar ve dewamlı yapar onu bariz anlayabilirsin.eğer debriyaja basınca kesiliyorsa o ses debriyajdaki bilyadır değiştirdiğinize eminmisiniz onu.

evet arkadaş bilya da değişti ben yanındaydım...

arkadaşlar sesin nerden geldiğini buldum.bir usta ile tanıştım.sorunu ona anlattım ses şanzıman iç bilyalarından geliyor şu anda idare eder dedi ses devamlı yapmaya başlayınca değiştiririz dedi....

hehe benimde anlatmak istediğim oydu sazan gibi debriyaj bilyası yazıorum bende yukardada demişim şansımanı indirmen lazım die şanzıman bilyası demek akıl edememişim

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)