+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan
1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Rölanti sorunu çözümü-servis fiyatları

Rölanti sorunu çözümü-servis fiyatları

arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim rolanti sorunumdan.geçen gün istanbulda olanlar bilir skodanın Atik servisini.rolanti sorununu yapmak için çok yüksek fiyat istediler..(950 tl)bende daha önce atik servisinde çalışıpta sonra kendine ait bir işyeri açan ustayı buldum.Önder Ünal.tam 3,5 saat uğraştı beyini resetleme.sonra gaz ayarları.sonra hava filitreleri vs vs. adam cin gibi bişey yaa...söküp gözü kapalı takıyo ..ben 150 tl ye hallettim.şimdi tıkır tıkır.eğer rolanti sorunuz varsa ve çözemiyorsanız tlf yazıcam bi görüşün.adam garantili iş yapıyo..0212 564 55 95

Delioğlan zindan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gaz pedalının döşemeye yapıştığı yerden..
    faydalı bilgi için teşekkürler güle güle kullanın
    [O&D Furious Rally Team]

Arıza nereden kaynaklanıyormuş?.Belirtirseniz memnun olurum.Selamlar

ARKADAŞLAR yukarıda verdiğim tlf nosunu unutun gitsin.çünkü sorun tekrar ortaya çıktı.gittiğimde oksijen sensörünü değiştiricez dedi 350 tl (orjinel).her gidişte ıvır zıvır şeylerle uğraşmış işcilikten öptüüü fena..acemi olmak zormuş.(sizleride yanlış yönlendirme yaptığım için özür dilerim.
    triger setini-Vkayışı-fan motorunu-bujileri değiştirdim.boğaz kelebeği sökülüp o şekilde temizlendi.adaptasyon yapıldı.
    750 tl ye maal oldu.bunun 100 tlsi işçilik.şuan sorun yok araçta.ama hala tedirginim gözüm hep rolantide..

bukadar da dert etmeyin eğer ciddi bir dalgalanma yoksa (bi anda 500d evirlere kadar düşüp teklemiyorsa) yapar bu tarz şeyleri.araba giderken stop ediyor mu veya stop etme raddesine geliyor mu?
    [O&D Furious Rally Team]

durduğum zaman sorun başlıyordu.gaz veriyomuşum gibi yükselip sonra dibe vuruyodu.kalkarken stoplama başlamıştı.bakalım artık ne yapcak.walla kabus gibi hee trafiğe çıkmaya çekinir oldum

ClubSkoda Üyesi firarim19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    durduğum zaman sorun başlıyordu.gaz veriyomuşum gibi yükselip sonra dibe vuruyodu.kalkarken stoplama başlamıştı.bakalım artık ne yapcak.walla kabus gibi hee trafiğe çıkmaya çekinir oldum
    Sorun cözülmeyınce cok can sıkıyor bende bir ara cıkmaya cekınıyordum, hersey tmm iken arac birden stop edıyordu ve calışmıyordu, sorun distribitorun ıcınde yer alan bır sargıdandı cozene kadar cok sınır etmıstı beni.
    1993 Favorit L ---- 55 LL 079 --- Filinta55
    1999 Felicia GLX ---- 55 BT 334 ---- EVLAT

Birisi oy peşinde , öteki rant işinde, kıyamet değilse bile bişey kopmalı, BiR ŞeY YapMaLı !!!

İsMi BiLiNmEz BiR YeRLeRe YoLCuyUm , DikEnSiZ GÜL oLMaKtAnSa KARDELEN oLuRuM !!!

bildiğim kadarıyla 101 liklerde distribütör yok (ya da bne yanlış hatırlıyorum)

şahsi kanaatim sorun %90 boğaz kelebeğinden ve oralardaki sensörlerden.ancak sensörlerde sıkınıt olsa bilgisayarda arıza verirdi.boğazı bi değiştirmeyi deneeyin problemli olabilir bi,r de sübaplara baktırın
    [O&D Furious Rally Team]

NERDEYSE MOTORU SIFIRLADIK WALLA.. ama dikkat ediyorum sorunların çoğu ortak...teşekkür ederim ilginize sağolun.. firarim-zindan

ne demek? yeni nesil araçların sıkıntısı da bu zaten zırt sensörü bırt sensörü bi yerden kıl bi sıkıntı çıakrttı mı bul hallet yapabilirsen :S
    [O&D Furious Rally Team]

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)